z-lib singlelogin zlib

Alt for roligt oppe i “flettet tekstiler “

Der er ved at blive sluttet af oppe i “flettet tekstiler”, nu når vi er i de sidste timer, op mod den store udstilling. Det var en rolig oplevelse at træde ind i, da der kun sad fem personer og flettede koncentreret. De er i gang med at fin pynte, de sidste ting og gøre klar op i mod udstilling, og salget på deres bod.

Der var blevet skruet ned for tempoet, og det var tydeligt at se, at vi er langt henne på ugen. Der var blevet lavet de bordskåner, skåle og nøgle der skulles, så nu blev der bare slappet af. Vi snakkede med Jonas fra 7.A og han sagde følgende, “Vi har lavet hvad vi skal, så nu sidder vi bare og keder os lidt”. Det er også forståligt, når man ser hvor meget arbejde de har lavet.

De skal stå i boden et kvarter hver i ser. Jonas havde den første vagt, og den tog han fordi, så havde han tid med sine venner bagefter. Det er billige sager dernede, du kan få en bordskåner til kaffe kopper for kun 25 kr stk. Boden lukker 18, så du skal nå at købe det inden da.

Tegning: Nicolas. Illustrerer kedsomheden oppe i “flettet tekstiler”.

Tekstiler ikke testikler

Eleverne har haft problemer med at forklare deres værkstedsnavn, fordi man hurtigt kan bytte om på testikler og tekstiler. Det er også et sjovt navn, men du skal bare huske på, at man aldrig vil flette testikler og kun flette tekstiler.

Jakob and Nicolas

Learn More →