Onlineapotek med Apotek Dansk de bedste priser i Danmark.

Der er meget at se til på “loppemarkedet”!

Velkomsten var god i gymnastiksalen, hvor de mindre unger med fantastisk humor holder til. Alle havde hænderne fulde, og var i gang med et eller andet. Der var god fart, og det er også her, vores alle sammens loppemarked-hold holder til.

På torsdag skal loppemarked-holdet også sælge ud, men forskellen ved loppemarked-holdet, er at de har taget deres egne gamle ting med hjemmefra. Det er altså ikke ting de laver selv, men tværtimod noget de genanvender. De gør det altså rigtig klimavenligt, og pengene de tjener, går også til genbrug.

På loppemarkedet er der aldrig stille, de har hele tiden en opgave at lave. Og hvis der skulle ske det meget usandsynlige, at de ikke havde en opgave, så kan vi love jer for, at de finder på noget at lave. Jeg ved ikke hvad lærerne har proppet i dem, men de arbejder rigtig meget nede på det hold.

Overraskende opgaver

Vi fik også lov til at snakke med en af holdets ældste, nemlig Matteo der går i 4.i. Matteo blev overrasket da han fandt ud af hvad de skulle lave. “Jeg troede bare vi skulle sælge” sagde han. Men sådan var det altså overhovedet ikke. De skal selv finde ting at tage med, som de kan sælge på loppemarkedet.

Men når de har fundet ting at tage med, så skal de heller ikke bare sælges. De først og fremmest sættes i orden og sorteres. Bagefter skulle de lave Matteo favorit ting, nemlig at finde priser til deres ting. Det er altså prisen til loppemarkedet. Når de har gjort det er de klar til at skulle sælges. Matteo er glad for at have valgt loppemarked holdet, fordi det er sjovt og lærerigt.

Jakob and Nicolas

Learn More →