Onlineapotek med Apotek Dansk de bedste priser i Danmark.

Pr-gruppen arbejder for fuld skrue på hjemmeside, vægavis og meget mere

Mens de andre gruppe kæmper for at blive færdige med deres projekter, har PR-gruppen i denne uge også arbejdet hårdt. De har blandt andet knoklet for at få en hjemmeside på benene.

Pr-gruppen er bestående af forskellige elever fra 5.-8. klasse. De har i denne uge været rundt på hele skolen, og interviewet de forskellige grupper omkring deres projekter og om hvad der skulle ske.

Der bliver knoklet!

Selvom det måske ikke lyder så hårdt at skrive artikler i fire dage, kan du godt tro om igen. Der er stadigvæk tid til at have det sjov, snakke sammen, og grine sammen. Men der bliver knoklet for at få de bedste artikler ud på hjemmesiden.

Nyheder HELE tiden

Det er hårdt hele tiden at skulle holde sig opdateret på hvad der sker på skolen, og når du så har fundet en nyhed, skal der interviews, tages nogle gode billeder, måske redigeres lidt i billederne, tilbage til computeren for at skrive en nyhed, og så til sidst skal den stilles flot op.

Interview

“Det er super fedt, men det er også hårdt,” lyder det fra Marius.

“Jeg har virkelig haft en fed uge indtil videre, det er hårdt, men sjovt,” lyder det fra Jonas.

“Vi arbejder godt sammen, og jeg synes det er mega fedt, at jeg både kan skrive artikler som jeg elsker, og tegne (som jeg også elsker.)” lyder det fra Laura.

Foto: Marius og Laura

Vægavisen

Her ses PR-gruppens vægavis. Det er her alle artikler, der er blevet skrevet i løbet af ugen, bliver sat op så forældrene kan se dem på torsdag. PR-gruppen glæder sig meget til at vise de samlede artikler frem for alle på torsdag.