Immediate Affinity Onlineapotek med Apotek Dansk de bedste priser i Danmark.

Den idérige kuffert tager børnene med på en eventyrlig rejse

Her ses gruppen “Den levende fortælling”. Her skal eleverne lave en kort historie, som de skal præsentere på torsdag. Eleverne var blevet bedt om at trække en eventyrlig ting fra kufferten, som skal have en central placering i historien.

På torsdag skal de genfortælle historien, eller have en lydoptagelse klar, hvor man kan høre deres historier i et mørkt rum. Her skal de så bruge deres sanser til at opleve historien. Vi har talt med eleverne om deres holdninger til projektet, og de er alle sammen positive.

Her ses Frederikke og Karla i gang med at lave handlingsbroen (Foto: Marius (B)

IdekuffertenMassere af ideer

Inde i kufferten kan man finde masser af inspirationer hvis man nu er gået i stå. Karla og Frederikke fortæller om deres historie “Vi trak en nissehue, og derfor har vi valgt om at skrive om en nisse der ikke ved at han har en magisk nissehue.” Vi kender ikke historien endnu, men det kommer vi til på torsdag når de skal fremlægge den.