Onlineapotek med Apotek Dansk de bedste priser i Danmark.

Arkade og pc gruppen bruger Creative Learning til både elevernes og lærerens fordel

Allerede den første dag, bruger Martin, Frank og Thomas, lærerene, Creative Learning til at engagere eleverne i kodning. Mine oplevelser i kodnings-klassen. Måden det bliver brugt på er simpel, Martin har brugt “Mikrobits” til at få gang i elevernes hjerner. Mikrobits er en lille chip, der kan kodes til at få dens 12 dioder til at lyse op i kreative måder. Samtidigt kan de elever på et højere niveau, få mere avancerede opgaver stillet, såsom at kode “sten saks papir”

Mine oplevelser i kodnings-klassen

Jeg har været på besøg i klassen og set de mange elever, præstere fremragende i lærerenes kodnings-opgaver. Eleverne har også selv udtalt, at de godt kan lide undervisningen. Jeg spurgte Martin om Creative Learning var den planlagte metode til undervisningen, og derefter svarede han “Det har jo været ideen om at arbejde på denne måde, men vi tager det lidt, som det kommer. Vi prøver jo at bruge Creative Learning så meget som muligt her i starten, så eleverne kan blive taget stille og roligt ind i emnet”