Onlineapotek med Apotek Dansk de bedste priser i Danmark.

Eleverne i gruppe ni er i gang med at gøre det sidste projekt færdigt

Værkstedet for kondition og styrke ser mod enden af en travl uge. Gruppe ni har haft en travl uge indtil videre. Mandag og tirsdag har de haft både konditionstest og styrketest i hallen. Derudover har de set på grisehjerter og fundet ud af, hvordan de fungerer. Så har de kigget på, hvordan menneskets hjerte, lunger og muskler virker, når vi bruger vores krop.

Onsdag har de været i gang med at lave papmachéfigurer. Først pustede de balloner op, og derefter limede de avispapirer på ballonerne, og så til sidst har de fundet malingen frem og malet på ballonerne. Papmaché figurerne skal ikke sælges, men de skal bruges til at pynte skolen op.

Værkstedet er for 1-5. klasse, og hvis man spørger eleverne, synes de, at det har været et sjovt værksted at være på, og afhængig af hvem du spørger, så har de også lært noget – i hvert fald bare en lille smule. Gruppen skal ikke sælge noget, men de vil lave en form for træningsprogram på den store fodboldbane torsdag.

Foto: Selma. Elever er i gang med at male på balloner