Onlineapotek med Apotek Dansk de bedste priser i Danmark.

Og så er vi næsten klar!

Græskar og trøjer på borderne, plakater på væggene og blade ryddet fra banerne. Der er gang i opstillingen af boder i skolegården og elever der løber rundt med plakater som skal hænges op.

Men der er selvfølglig også nogle der skal blive færdige med deres projekter som drama-gruppen, der er i fuld sving med deres musical, eller hækleværkestedet der lige akkurat skal nå at hækle færdigt.

Og her i pr-gruppen skal der nås at skrive artikler færdigt. Der bliver skrevet artikler og lavet skema så forældrene og eleverne kan holde styr på hvad der foregår her på skolen lige nu!

Breaking news: stor oprydning i skolegården

Der er også fuld gang ude i skolegården, der bliver ryddet blade af fodbold banerne og Goran hjælper med sin bladepustermaskine.

Ude foran skolen er der heller ikke helt stille, for nogle af 9 klasserne er i fold sving med at feje. Og flette tekstilholdet er igang med at hænge flettede tekstiler op ved porten.

Boderne bliver sat op, og eleverne har arebejdet hårdt, så husk at tage penge med så i kan se og købe alt hvad de har lavet

Marina and Karoline

Learn More →