z-lib singlelogin zlib

9. klassernes alternative projektuge er skudt i gang med et brag

9. klasserne er i gang med deres alternative projektuge, hvor de er startet på et helt vildt projekt. Et projekt der vil få lærere, forældre og andre elever til at tage hatten af og åbne munden på vid gab. De skal i ugens løb forvandle det ellers kedelige og grå område til et festligt og farverigt område for udskolingen.

I dag har de været i gang med at brainstorme på, hvordan området kunne se ud. Efter er eleverne begyndt at slibe træværk ned, så de kan begynde at spraymale. Der er travlt, og man kan se at nogle af ideerne bliver til virkelighed – bl.a. er nogen begyndt at male en strand, en strand! Det er jo helt vildt, et vanvittigt projekt.

Vi glæder os til at følge med i ændringerne, og vi sørger for at følge det tæt. Vi vil løbende opdatere, så I kan følge med i det vanvittige projekt, eleverne er begyndt på. Så er vi selvfølgelig spændte på at se, at farvebomben af et projekt vil lyse Dag Hammerskjölds Allé bare en smule op.

Foto: Carl. Eleverne er i gang med at se på, hvordan området kunne se ud
Foto: Carl. Elever er i gang med at slibe træværk ned

Selma and Carl-Oscar

Learn More →