Onlineapotek med Apotek Dansk de bedste priser i Danmark.

“Buster The Gridy Master” vil på musical-gruppen

Buster er 6 år gammel, han blev født i 2015, og går i 1. B her på skolen. Buster eller “Buster The Gridy Master” som han bliver kaldt på gangene, vil gerne med på Musical-holdet. Måske har du set en lille lyshåret dreng, med adidas tracksuit, på gangene. Hvis han også dansede, ville jeg gætte på at det er Buster.

Han har et kæmpe blomstrende talent for dans. Han begyndte for et par år siden, hvor han så Tik Tok og youtube. Han blev optaget af det, pga. de seje lysene sko de havde på i dansen. Efter det lærte han blandt andet dansene “Gridy” og “Shuffle”(Dansene kan ses på videoen her under) Dsv. kan han kun vise sine danse her i skolen, da hans far har forbudt ham at danse derhjemme, fordi han gør det så meget.

Dansen “Shuffle” er hans yndlingsdans, og ifølge ham er der kun 4% i verden der kan lave den. Han prøvede at lære Nicolas og jeg den, men det kunne vi ikke. Det er helt vildt imponerende, hvordan en 6 år gammel dreng, kan være en del af de 4% der kan lave dansen.

Video: Jakob. Her kan i se nogle af de danse buster kan lave, og der er endnu flere hvor det kommer fra.

Musical-drømmen og skater fortid

Buster har en fortid som street skater. Han kunne lave skate tricks som “ollie” og “kickflip”. Han stoppede med at skate for et år siden, hvor han i stedet gik helt ind i dans. Jeg ved ikke om skating, har hjulpet ham med at danse, men han har et talent, og det skal have lov til at blomstre videre.

For at blomstre videre, bliver han nødt til at starte et sted. Det havde været en stor mulighed for ham, at komme på musical-holdet, men kom desværre ikke med. Han er kommet på hængende potteplante-holdet, og det synes han ikke er lige så sjovt. Han vil gerne være med i denne artikel, for at lave et oprør så han kan komme med.

Hvis i ser det her musical-hold, så håber jeg i vil tage Buster med. Han er fantastisk til at danse, og ville give et rigtigt show. Han er faktisk også en lille smule ked af det, over han ikke kom med, og vi kan ikke have at Buster er ked af det. Håber i vil tage det til jer.