Onlineapotek med Apotek Dansk de bedste priser i Danmark.

Uhyggelige Halloweenhuse byder på huse og lanterner af gamle materialer

I værkstedet Uhyggelige Halloweenhuse har de i løbet af ugen fundet sakse, lim og maling frem for at lave deres projekt. De har haft gang i kreativiteten, og så har de lavet huse, lanterner, guirlander og endda en spøgelsesby ud af bl.a. toiletruller og mælkekartoner, som elever har haft med i skole.

Der er en god stemning blandt eleverne, og man må sige, at der kommer nogle fede ting ud af noget, man egentlig bare skulle have haft smidt ud i skraldespanden.

Der er blevet limet spøgelser, græskar og flagermuse figurer ud af papir på andet papir for at lave uhyggelige guirlander. Mælkekartoner og toiletruller er blevet tapet eller limet sammen for at lave halloweenhuse eller lanterner, som de vil sælge torsdag. I lokale 12, som er et af de lokaler, gruppen holder til, har de været i gang med at lave en uhyggelig spøgelsesby.

Foto: Selma. Færdige halloweenhuse hos gruppe 10
Foto: Selma. Elever er i gang med at arbejde på lanterner