Immediate Flow Onlineapotek med Apotek Dansk de bedste priser i Danmark.

Broccoli og poretærte sætter gang i køkkenet

I madkundskab har Gruppe 2 været hele tirsdag, de har bagt poretærte og broccoli chips af gamle rester.

Det som normalt bliver smidt ud har eleverne lavet om til to flotte tærter, broccolichips og en frugtsalat. Alt mad der blev lavet i dag, var råvarer der var til overs fra skole køleskabet. Eleverne har selv været kreative, og fundet en helt masse broccoli rester bagerst i skolekøleskabet.

Broccolien skulle smides ud, men eleverne lavede det om til broccoli chips. Eleverne fandt også på at drysse parmasan ud over broccolierne. Eleverne var vilde med broccolierne. Eleverne syntes, at maden og frugtsalaten smagte godt.

Eleverne syntes det var mega fedt og sjovt. Nogle gange var det lidt udfordrende, men eleverne arbejdede sammen og lykkedes.