Onlineapotek med Apotek Dansk de bedste priser i Danmark.

Elever fra “Stop madspild” laver mad med madrester.

Elever fra “Stop Madspild” laver mad med gammelt, restmad. Nogle laver banankage med bananer som ellers ville have blive smidt i mad skraldespanden. Andre laver semmelknödel en specialitet fra det sydtyske og østrigske køkken, som består af mælk, 4 dage gammelt rundstykker og mælk.

Andre Elever fra “Stop Madspild” Gruppen lærer om madspild i husholdninger, og lærer om hvor meget mad der bliver smidt ud i husholdninger. De finder på måder at stoppe madspild og hænger deres ideer op udenfor klasselokalet.

Eleverne fra stop madspild er i gang med det her, fordi de nu er blevet opmærksomme på hvor meget mad i husholdning smider ud om året. Det vil de nu gerne gøre andre opmærksomme på så de sammen kan mindske mængden af mad, der bliver smidt ud.