z-lib singlelogin zlib

Koncentration og sjov i loppemarkedet

Da vi vendte tilbage ind i den nu sorteret og pæne gymnastiksal, var alle bordene sat op og var klar til salg. Børnene sad på gulvet og klippe klistret, de lavede nogle fine skilte til boderne, så man kunne se hvad de solgte de forskellige steder. Børnene havde et smil på læben og stemningen var god.

Nede i loppemarkedet er der en fin balance mellem hårdt arbejde og leg. Det virkede faktisk som om at børnene var koncentreret, men når pressen trådte ind fløj det lige pludseligt ud af vinduet.

Der var en stor variation mellem udvalget og der alt fra tøj, til skateboards og endda kaffe. Det hele er sat i forskellige afdelinger, og her fra presseafdelingen glæder vi os til, at det er helt færdigt. Og klar til salget i morgen.

Nicolas and Jakob

Learn More →