Onlineapotek med Apotek Dansk de bedste priser i Danmark.

Hyggen overgår udfordringerne i scrunchie værkstedet

Der var hyggelig stemning, da to af pressens rapportere trådte ind i 7- og 8.a’s klasselokale, hvor scrunchie-holdet holder til. De hækler scrunchies, for at have nok til at kunne sælge dem på Torsdag, til den ultimative sælger dag. Det er 6-8. klasser der har mulighed for at melde sig til scrunchie-holdet.

Vi fik lov til at snakke med 3 piger fra 8.c på scrunchie-værkstedet, hvor der også var stort flertal af piger. Man kunne tydeligt høre og fornemme, at det var langt sværere og mere udfordrende end forventet. Det kan tage helt op til 3 dage for nogle, at lave en enkelt scrunchie, mens det kun tager en en time til to for andre.

Pigerne syntes dog, at der var mere hyggeligt, end det var udfordrende. “Det er super hyggeligt at hækle, med mange forskellige folk, hvor der også er nogen man ikke kender.” Sagde Lena fra 8.c, da vi spurgte indtil stemningen på scrunchie værkstedet. Pigerne er glade for hvad de har valgt, og hygger sig rigtig meget med hinanden.

Hvad er formålet?

Formålet for holdet er at sælge deres hæklede sager, på markedet på torsdag. Pengene går til genbrug, eller også kendt som recycle. Det er også for at vise, at man kan bruge mere klimavenlige produkter. Her bruges der nemlig bomuld, og ikke plastik eller noget lignende.

Nicolas and Jakob

Learn More →