Onlineapotek med Apotek Dansk de bedste priser i Danmark.

Gruppe 16 har sat gang i et fuldstændig vildt projekt!

Et sjovt og helt vildt projekt er blevet sat i gang og bragt til vores civilisation af værkstedet Økosystemer og Spil. De er i gang med at lave “Gør det selv økosystemer”, som de vil sælge i deres bod senere i dag.

Når du køber et “Gør det selv økosystem”, får du en pose lavet ud af en genbrugsaviser. I posen ligger der en plante, jord, kulpulver, lecanødder og selvfølgelig en manual til, hvad det er, du skal gøre.

Det er altså et vildt og kreativt projekt, de er kommet op med. Hvorfor skal man købe et færdigt økosystem, når man nu selv kan lave det og måske og lære lidt? Derudover behøver du hellere ikke at skulle ud og finde alle elementerne. En fantastisk måde at få brugt hænderne på!