Onlineapotek med Apotek Dansk de bedste priser i Danmark.

Hvad kan græskar blive brugt til, hvis det ikke er til halloweenudsmykning?

Nede hos gruppe 2 i køkkenet har de fundet masser at lave. Og nu når det snart er halloween er man selvfølgelig i halloween stemning, derfor kan man jo ikke undgå at lave noget græskarret.

Der skal ikke være noget madspild, derfor kan 1 græskar blive til 2 retter. Skær græsker oppe i små stykke med feta ost på toppen og prop den ind i ovnen for en lækker græskar ret. Der bliver også stegt nogle græskarkerner, de smager virkelig meget af popkorn, det vil sige at de smager meget godt.

Henne hos de 2 piger bliver der lavet en dejlig grønsagssuppe, lige fra grøden. Alle eleverne er rigtig galde for at være på dette værkested, og vi er helt sikre på at det som de laver kommer til at smage helt vidunderligt.

Foto: Marina Gruppe 2 laver grønsags-suppe

Marina and Karoline

Learn More →