Onlineapotek med Apotek Dansk de bedste priser i Danmark.

Elever udvikler økosystem i “tema-uge”

Eleverne fra gruppe 16, økosystem gruppen, har lavet et eksperiment hvor børnene i skolen laver et mini økosystem, hvor de lægger en plante i en glaskrukke indtil den udvikler sig for stor til at glasset kan holde den, pointen med dette eksperiment er at få børnene til at forstå systemet med planter og liv.

Foto: Albert. Billeder af mange forskellige mini ØKO systemer.

Eleverne fra gruppe 16 har lavet et spil, hvor de stiller et spørgsmål om klimaet til hinanden og andre elever svarer på spørgsmålet, hvert spørgsmål er gennemtænkt af eleverne, og alle spørgsmålene har et specifikt svar til det.

Eleverne forsætter med at eksperimentere med planter og mange andre forskellige slags økosystemer. Eleverne synes det er meget sjovt at lave forskellige økosystemer, og at lære mange forskellige ting som de overhovedet ikke vidste om.

Silas and Shourya

Learn More →