Onlineapotek med Apotek Dansk de bedste priser i Danmark.

9. klasserne slår til igen i dag med endnu vildere projekter

Så er 9. klasserne i gang igen i dag, i dag med endnu flere farver samt større og vildere projekter. Vi har været nede i området, som 9. klasserne fuldstændig har overtaget med farver, maling og graffiti til den helt store guldmedalje.

Eleverne bruger maling og graffiti, som de bl.a. har fået af forældre til at danne vanvittige motiver, som skal bruges til at pifte området op. En af grupperne er i gang med at male et dambræt, som de vil have eleverne til at bruge – en kreativ og fuldstændig vild idé.

Der er gang i alle regnbuens farver til at male på det uddelte stykke træværk som en gruppe på omkring fire dele. Ser man sig omkring, kan man se, at stemningen er i top og at de mange idéer, der blev lavet i går er begyndt at blive til virkelighed. Det er så overdrevet, at nogle af motiverne ikke kan beskrives. Du vil ikke i din vildeste fantasi forestille dig de projekter, eleverne har kastet sig ud i.

Foto: Selma. Elever har malet et dambræt på en bænk
Foto: Selma. Elever har malet tiderne på et døgn på en bænk

Selma and Harald

Learn More →