Onlineapotek med Apotek Dansk de bedste priser i Danmark.

Morten keder sig i temaugen!

Man skulle tro, at vores alles IT Morten havde en masse at se til, men det har han overhovedet ikke. Morten sidder altså helt alene nede på kontoret og keder sig. Temaugen er hyggelig for alle os andre, men Morten synes ikke, det er sjovere normalt.

“Det var bedre i går, fordi der gik internettet på lærerværelset” sagde Morten. Der skulle han op og skifte en sikring, det er noget Morten synes er sjovt at lave. Lige nu laver han kun det, han ikke har tid til normalt. Det kunne være sådan noget som at bestille computere og ting i den retning.

Vil du også gerne hjælpe Morten, så slå internettet fra på din etage. Eller du kunne leje lidt med nogen mærkelige ting på din computer, indtil den ikke virker mere, og så gå ned og få Morten til at fikse den. Det ville gøre Morten glad, og når Morten er glad, så er vi alle glade.

Tegning: Nicolas 8.c – “Morten keder sig og vil have mere arbejde”, det er det budskab Nicolas gerne vil ud med, ved hjælp af denne tegning.

Goran og Anders gør lidt som de plejer

Goran og Anders keder sig til gengæld ikke, de laver mindst lige så meget som normalt, siger de. Dog er det nogen lidt andre opgaver, de går rundt og laver. De står som normalt for at have skolemad og mælk, til alle de mange elever. Så skal de samtidig hjælpe eleverne, med nogen andre anderledes opgaver.

Da vi kom derned i dag, skulle de hjælpe en lille pige, med at finde den rigtige skrue. De sagde også, de brugte ekstra meget tid i maler-værkstedet, men de prøver altså at skubbe oprydningsarbejdet, over på dem i maler-værkstedet. De syntes dog det er sjovt, at lave nogen andre ting.

Men her kommer et lille budskab til maler-værkstedet. Ryd det op, det ville hjælpe Goran og Anders, og så kan de også hygge sig ekstra meget, her i den fantastiske temauge.

Jakob and Nicolas

Learn More →