Onlineapotek med Apotek Dansk de bedste priser i Danmark.

En blodig omgang: 8.b skærer i grisehjerter

I “Kondition og styrke” værkstedet har de om hjertet. Derfor skulle nogle af børnene fra 8.B demonstrere hvordan hjertet fungerer.

“Vi skulle skære et grisehjerte op og demonstrere hvordan det fungerer, for nogle mindre børn.” Sådan lyder det fra en af de 8. klasser, der skulle skære et hjerte op.

“Det var en kæmpe fornøjelse, børnene var meget interesseret og de lyttede virkelig efter og tog det til sig hvad vi fortalte. Og vigtigst af alt, så respekterede de hvad vi sagde. Så hvis vi sagde niks pille, så rørte de ikke ved noget.”

Foto: Laura Kristensen

Da demonstrationen var færdig, sagde børnene pænt tak og forlod lokalet stille og roligt for at vaske hænder. Nu har de fået et bedre indblik i hvordan hjertet fungerer, og når de skal fortsætte deres arbejde, kan de nu tænke på hvordan det faktisk virker, så de ikke kun har set det på en animeret video fra Youtube.

Laura and Marius

Learn More →