z-lib singlelogin zlib

Elever viser økosystem vejledning

Elias og Julius fra gruppe 16, økosystem gruppen, viser hvordan man laver et økosystem. De fortæller om hvad man kommer til at have brug for. Man har brug for jord, leika kugler, vand, kul og selvfølgelig en plante. Grunden til der skal kul i er fordi at det renser vandet så man ikke engang behøves åbne glasset.

Man skal du blande jord og leika kuglerne sammen ned i glasset. Når det er fyldt til 1/4 af glasset put så din plante i, og fyld igen indtil det fylder halvdelen af glasset. Derefter skal der lidt vandt i, og så efter et log på med et par lufthuler i det. Grunden til at der er lufthuller i glasset er fordi det kan skabe et tryk inden i glasset som er dårligt for planten, hvis det ikke har lufthuller i. Så låget har brug for huller for ren luft.

Hvis du er interesseret hvordan alt det her ser ud, så se med på denne her korte video om hvordan man laver et økosystem, tryk på linket nedenunder.